Program regenerare – exercitii pe care le poti face singur

Prezentare program regenerare

Scopul acestui program este de a aduce la cunostinta celor interesati o gama de exercitii care favorizeaza regenerarea organosmului.  Este un mod de exersare ce presupune un efort fizic redus si un minim de disconfort in timpul practicii.

Acest mod de exersare este destinat eliminarilor blocajelor energetice. Sunt exercitii care implica relaxarea si intinderea corelate cu un anumit gen de activitate mentala.  Nu sunt solicitante din punct de vedere al efortului si pot fi efectuate si acasa intr-un spatiu restrans.  Pot fi efectuate si de persoane cu diferite afectiuni cronice dar care nu sunt in stare critica.

Exersarea este facuta lent si fiecare persoana este rugata sa nu treaca cu miscarile efectuate peste limita de disconfort. Din punctul acesta de vedere conditiile sunt aceleasi fie ca exersati acasa sau in grup la intalnirile organizate.

Scopul intalnirilor este de a invata exercitiile si modul de exersare si de a fi verificata corectitudinea executarii exercitiilor.  Pentru obtinerea rezultatelor este insa o exersare sustinuta acasa.

Beneficii program regenerare

Beneficiile obtinute sunt in primul rand cele care rezulta din eliminarea diferitelor blocaje:

  •  imbunatatirea starii generale a organismului
  • senzatie de usurare in unele zone ale corpului
  • intarirea imunitatii
  • marirea capacitatii de refacere dupa boala sau accident
  • senzatie de energie marita
  • armonizare intre minte si corp

Locatie desfasurare

 

Momentan nu avem sala. Trimiteti un email la medicacupunctor@gmail.com cu subiectul „Program regenerare”  in care sa ne specificati numele si numarul de telefon si va vom anunta de indata ce se va relua exersarea.