Cabinet de Acupunctura Bucuresti Sector 2

Cabinet de acupunctura Bucuresti Sector 2

Cabinetul nostru de acupunctura se afla in Bucuresti Sector 2, in apropierea Foisorului de Foc. Intrarea este vizibila din Bulevardul Pache Protopopescu aproape de intersectia cu Strada Traian. Adresa exacta este Strada Avram Iancu nr 30.

Intrand pe usa cabinetului veti fi intampinat de o receptie primitoare. Ne-am stabilit ca standarde pe langa tratamentul de calitate, curatenia, confortul si siguranta pacientului. Ambianta in cabinetul de acupunctura este pacuta, paturile sunt confortabile si aveti cuiere pentru haine la fiecare pat. Pe pat folosim cearsafuri cosmetice de unica folosinta. Fiecare pat este amenajat pentru a va oferi intimitate, ferindu-va de privirile altor pacienti veniti la tratament. Acele pe care le folosim sunt foarte subtiri, atraumatice, de calitate deosebita si sunt de asemenea de unica folosinta. Acele odata folosite sunt colectate in recipiente speciale si sunt date spre incinerare.

In cabinetul nostru de acupunctura ne luam toate masurile pentru siguranta pacientului si pentru ca eventuala durere din timpul tratamentului sa fie minima. Odata introduse acele daca pacientul sta relaxat nu va mai resimti nici un disconfort legat de acestea. O mare parte a pacientilor nu simt nici intepatura initiala a acului.  Chiar daca va este frica de ace veti constata inca de la prima sedinta ca aceasta frica nu este justificata. Veti uita repede de ea si va veti putea muta atentia catre efectele terapeutice benefice ale acupuncturii.

Confortul termic al pacientului este asigurat inclusiv in perioada sezonului rece. Consideram ca pentru un bun efect al tratamentului cu acupunctura acest confort este necesar. In acest fel o parte cat mai mare din energia pacientului va fi indreptata spre vindecare.

Mijloace de transport in comun (la mai putin de 100m):
Tramvai: 14 – statia Bd Pache Protopopescu
Autobuz: 311, 655   statia Traian
Troleibuz: 70, 90   statia Traian
Mijloace de transport in comun in apropiere (100m – 300m):
Autobuz: 133, 135 statia Foisorul de Foc
Troleibuz: 79, 86, 69, 85 statia Foisorul de Foc

Beneficiile Acupuncturii
Beneficiile Acupuncturii

Indicatii ale Acupuncturii
Indicatii ale Acupuncturii

Consultatia de Acupunctura
Consultatia de Acupunctura